Ingravitto

que el maquillaje no apague tu risa, que el calendario no venga con prisas, que no te compren por menos de nada, que no te vendan amor sin espinas, que no te duerman con cuentos de hadas, que el fin del mundo te pille bailando, que todas la noches sean noches de bodas, que no se ponga la luna de miel...

09 mayo 2006

New York..........7 dias despues
Me muero de ganas de contaros todo lo que estoy viviendo, experimentando y sintiendo en esta ciudad... son tantas cosas que antes de empezar tendre que organizar todas las ideas que tengo en la cabeza, entre notas y papeles, targetas de locales, muchas fotos y lo que seran recuerdos pero que aun son vivencias repetibles. Estoy en una ciudad que va a llevarme a los 30 con una mirada abierta y con mas luz para seguir descubriendo y redescubriendo en lo conocido.
Un abrazo enorme.

8 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Ens has deixat amb les ganes de saber que has visitat, veure alguna foto...A veure si t'organitzes penges alguna foto. Però millor a la tornada, eh!, ara disfruta tot el que puguis i mes.

Avui al migdia et truquem ,en tinc moltes ganes, l'altre dia vam poder parlar molt poquet.La mama no va aguantar i em va robar el telèfon.

Molts petons

Cristina

martes, mayo 09, 2006 2:21:00 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

bon dia Wpa,
quina enveja!! disfruta molt, que despres no podem recuperar el que hem deixat enrerera!!

un peto

jueves, mayo 11, 2006 8:40:00 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

per cert, que soc la núria!!

jueves, mayo 11, 2006 8:41:00 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola princesa.
Me n’alegro molt que estiguis gaudint tant d’aquestes mini vacances tan merescudes que tens... Espero que tot continuï igual fins la teva tornada.
Un petó molt fort i una abraçada fins a les hores.

jueves, mayo 11, 2006 9:40:00 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola!!!

Sòc el teu padrí de Port Aventura...
Aquesta dèria que us ha entrat a tots de fer blogs, està fent que no tingu temps lliure!!! Per cert, et passo la meva adreça de blog: http://spaces.msn.com/osukaru70/
Així també podras anar seguint les nostres aventures...
Seguiré llegint les teves històries. Dóna una abraçada molt forta a l'Enric i a l'Elisenda.

sábado, mayo 13, 2006 10:16:00 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hello neneta!
segueix disfrutant molt de NYC, ja t'ho vaig dir que t'agradaria :-) Fes fotos, ehhh!!! -no se perquè t'ho dic, estic segura que n'estàs fent moooooltes!- que després ens les ensenyaràs.
Cuida't molt i recorda: aprèn tot el que puguis (com a bona pedagoga que ets!).
Mil petons!
AnnaE

sábado, mayo 13, 2006 10:58:00 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola!!! NYC!!! y el viatge a Cuba o a l'Argentina... Bueno aquests seran els següents, espero que NYC hagi estat una experiència inoblidable, carregada de vivencies, emocions i creixement personal, espero que ben aviat podrem veure alguna foto al blog o fent un "té amb llimona" a BCN, Molts petons de la granota que algún dia va ser...

miércoles, mayo 17, 2006 7:38:00 p. m.  
Blogger Keixalada said...

Hola nena!
EStic impacient per llegir més cosetes sobre ny! Vinga, escriu que vull saber´ho tot! A mi encara em queda 1 setmana i dp ja téxplicare! Jo tb ho estic passant molt be per argentina, tinc ganes de veuret!!!

viernes, mayo 19, 2006 1:04:00 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home