Ingravitto

que el maquillaje no apague tu risa, que el calendario no venga con prisas, que no te compren por menos de nada, que no te vendan amor sin espinas, que no te duerman con cuentos de hadas, que el fin del mundo te pille bailando, que todas la noches sean noches de bodas, que no se ponga la luna de miel...

13 septiembre 2006









Ayer el Barça presentaba en sociedad su nueva imagen, calles paralizadas? en Andorra lo estaban pero por el nuevo carril-Bus, el claim es “viu sense cues”. Quien ha sido el gracioso creativo? porque ha dado en el punto más sensible del listado de preocupaciones de la sociedad andorrana.
El fútbol arrastra a muchos: desde jovencitas entregadas a unos cuerpos Coca-cola (se les pasará!) a el macho gritón infiltrado ya sea en el gallinero pasando frío o en la butaca más cómoda guardando las formas. Hay más especies, haced un recuento en cualquier momento del día, en el baño mejor no, es como contar ovejas... Así que como el componente deporte no me interesa especialmente, me quedo con el componente social-parafernalia y por eso entre gol y gol escenificamos con Marta y Nil un momento asquerosamente machista, suerte que Nil trajo 4 “rajoles” de chocolate y se me pasó el subidón “Quiero chocolate!”. Mujer con delantal atiende a hombre toca cojones (pi pi pi!! 3 rombos) mientras mira el fútbol con una cerveza fresquita que ha sido incapaz de coger él mismo de la nevera. La imagen está lograda verdad? y el partido ganado pero la batalla contra la especie machista y la mujer que lo permite no está resuelta y eso no divierte nada.

5 Comments:

Blogger Keixalada said...

I després de riure una estona (del resultat del partit ni me'n vaig enterar) i de posar-nos les botes amb el sopar, ens vam posar un moment sèrios per fer ús del magnífic DVD de la Rous que ens oferia un reportatge sobre la tragèdia de les torres bessones. Des del sofà vam veure silenciosos i impotents, i amb la ràbia donant voltes als nostres cervellets, com pot arribar a ser de dolenta l'espècie humana, no només els culpables directes de l'atac, sinó el propi govern de la que es fa anomenar la primera potència mundial.... no tinc paraules...

miércoles, septiembre 13, 2006 6:40:00 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Princesa, ja era hora de que escriguessis alguna cosa interessant i no com una adolescent predicant els seus "afers" mentres espera ser acceptada per la societat.

Jaja, continua així!!!

jueves, septiembre 14, 2006 3:40:00 p. m.  
Blogger Ros said...

Com sempre tant graciòs! ja començo a coneixer el teu punt irònic encara que sempre t'he de corregir les faltes. Saps que no et pots perdre ni una de les parties que fem i no et queixis per que et tractem com un rei que no vol dir l'home més desitjat.
petons

jueves, septiembre 14, 2006 3:52:00 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Perdona bonita!!!!!!, el gracios creatiu que ha inventat el famós " viu sense cues" treballa a la meva empresa i es una bona idea si lA GENT HO RESPECTÉS.
Molt petonets i fins aviat

martes, septiembre 19, 2006 7:05:00 p. m.  
Blogger Ros said...

Ei Meri,el teu company ho ha fet molt bé però em fa gràcia per que les cues sempre hi seran, va inclòs al paquet, no creus? De moment sembla que la gent d'aquí ho respectem,ja veure'm què passa amb els esquiadors i turistes de cap de setmana...petons, ens veiem el dissabte a Barna. Ros

jueves, septiembre 21, 2006 4:12:00 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home