Ingravitto

que el maquillaje no apague tu risa, que el calendario no venga con prisas, que no te compren por menos de nada, que no te vendan amor sin espinas, que no te duerman con cuentos de hadas, que el fin del mundo te pille bailando, que todas la noches sean noches de bodas, que no se ponga la luna de miel...

23 febrero 2007

Christian el disparador
credit foto: christian

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

rous, el disparador sabe que tu tienes permiso de arma corta, pues ojo que si disparas tu, puedes hacerle daño.

tu compañero de armas
p2p

sábado, febrero 24, 2007 7:41:00 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

christian tiene esta cara ahora mismo ---> ¬¬'

sábado, febrero 24, 2007 10:06:00 p. m.  
Blogger Ros said...

Com qualsevol arma o paraula (i moltes altres coses)...res representa un perill, per un mateix ni pels altres, sinó se'n fa un mal ús o s'obvia el seu protocol de funcionament, fet que provoca efectes contraris als quals està destinat.
L'abús i l'excés també pot ser un indicador a tenir en compte en el moment d'analitzar el perill que pot suposar quelcom.
Ni les armes tenen perque ser un perill, sempre i quan el tret no sigui brut,ple d'odi o descontrolat ni cap flor és bónica si neix del resultat d'una composició on no es respecta el medi ambient.
Amb o sense permís d'armes no m'agrada ni l'abús, ni els discursos excempts de principis (tot i acompanyats de molts arguments) ni el perill a expenses d'un dolor gratuit i injustificat. M'agrada però l'article de Sapiens que mostra al descobert que moltes de les fortunes d'Andorra i Catalunya provenen de col.laboracions amb els alemanys en l'època nazi, una realitat basada en documents i arxius oficials però que avui han preescrit a efectes legals. La història no castiga però no oblida i els que ara es repengen en comoditats de les generacions passades hauran de viure amb el pes de la conciència dels seus avantpassats.

lunes, febrero 26, 2007 3:59:00 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home