Ingravitto

que el maquillaje no apague tu risa, que el calendario no venga con prisas, que no te compren por menos de nada, que no te vendan amor sin espinas, que no te duerman con cuentos de hadas, que el fin del mundo te pille bailando, que todas la noches sean noches de bodas, que no se ponga la luna de miel...

03 marzo 2007

Colmado de vida!!

Aún existen espacios como este, con los precios escritos a mano, aislados de toda tipografía característica de indicadores económicos y con botes de chucherias y galletas a granel. El "in-dependiente" (de los grandes almacenes) que atiende a los clientes aún viste con bata azul y suele hacer la nota a mano.

Gracia fue mi barrio durante algunos de mis años en Barcelona y sitios como este me despertaban curiosidad y me atrapaban un rato, al final siempre compraba nubes rosas.

4 Comments:

Anonymous Anónimo said...

On és aquesta botiga amb encant?

miércoles, marzo 21, 2007 9:40:00 a. m.  
Blogger Ros said...

Travessera de Gràcia quasi tocant a la Plaça del Sol però abans d'arribar a Verdi, té 2 portes d'entrada obertes, com si haguessin aixecat una reixa.
Entra el sol durant el dia i la fresca per la tarda.
La gent s'aplega dins com el cinèfil que entra a un museu de cartells de cinema àntics.
Pots trobar des d'un vi del Penedés a un moscatell o a un gustòs pernil ibèric amb uns trossets de formatge.
Agafa tanda!!avui hi ha cua

jueves, marzo 22, 2007 1:12:00 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

El dissabte hi vaig anar... No la podies haver definit millor!
Maite

lunes, marzo 26, 2007 9:45:00 a. m.  
Blogger Ros said...

Lady! aquest cap de setmana intentarem trobar un lloc així a Andorra, encara que no ho sembli al Casc Antic s'hi apleguen una quantitat de petits establiments que et retenen una bona estona al seu aparador. T'imagines? Ja tinc ganes que arribi divendres, petons
ross

martes, marzo 27, 2007 9:20:00 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home